EmailX( voorheen witter)FacebookLinkedIn

Wij hebben binnen het team duidelijke afspraken gemaakt over de kernwaarden van onze onderneming. Welke dienstverlening wij leveren en hoe dit wordt gerealiseerd, moet voldoen aan de kerngedachte die onze onderneming heeft doen ontstaan. Wij willen niet dat dit loze kreten zijn, daarom worden deze waarden regelmatig getoetst.

  • De klant wordt geen dossier, de klant is een mens en ondernemer van vlees en bloed en verdient aandacht vanuit dit perspectief, en zoeken verbinding met hem/haar.
  • Processen laten verlopen volgens de meest moderne toepassingen en dit up-to-date houden. Gemak en tijdswinst, en dus tevredenheid en kostenbesparing voor zowel de klant als FM Partners.
  • Bijgewerkte cijfers worden in begrijpelijke taal/overzichten aangeleverd per kwartaal, alles is verwerkt hierin. Doel: anticiperen op de bedrijfsvoering, niet achteraf.

 

  • Vragen en onduidelijkheden zo snel mogelijk oplossen, de nieuwe klantportal zal dit proces versnellen. 

Aarzel niet contact op te nemen, vragen staan vrij.

Een Intake gesprek voor het voeren van een boekhouding is altijd gratis. Voor overige specifieke vraagstukken, zoals grensoverschrijdende problematiek, btw vraagstukken of andere fiscale kwesties, contacteer mij en ik mail u geheel vrijblijvend de algemene tarievenlijst.

 

Zetel: Bruglaan 49, 3960 Bree, België.  Btw: BE0824.572.452  RPR: Antwerpen, afdeling Tongeren

Bezoekadres: Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond, Nederland, kantoor 6.0.12. info

KVK 78045754. Btw: NL861244643B01

 

Hallo, even een gezicht bij een naam,

Ik ben Mireille Coumans en sinds 2014 help ik mijn klanten met hun onderneming en hun ondernemersplannen en de haalbaarheid hiervan. Met trots kan ik zeggen dat de klanten van het eerste uur nog steeds klant zijn, dat wil wat zeggen. Als zaakvoerder behandel ik persoonlijk al uw vragen en zorg ik dat uw dossier behandeld wordt alsof het mijn eigen dossier is. Daarom werk ik ook graag met anderen samen en heb zo een uitgebreid, betrouwbaar netwerk opgebouwd om zo de klant bij alle facetten te kunnen bijstaan. Daarom ook mijn betrokkenheid bij het LVEB als Raadslid, Limburgse Vereniging van Accountants. Ook ICT draag ik een warm hart toe, want dat maakt het (zaken)leven makkelijker.